Pay as you save

Dat ledverlichting veel energie zuiniger is dan gewone of conventionele verlichting, is algemeen bekend. Ook dat zelfs bij de huidige lage energieprijs het rendabel is over te stappen op ledverlichting.

Echter de investering om over te stappen van gewone verlichting naar ledverlichting is voor sommige bedrijven financieel een te grote stap.

Om toch de vernieuwing en de verduurzaming bij bedrijven in gang te zetten die twijfelen over de aanschaf biedt Lohuis Lighting & Energy aan de investering te doen.

U betaalt Lohuis Lighting & Energy de investering terug met het berekend verschil tussen wat u gewend bent te betalen aan uw energiebedrijf en wat u verbruikt door het gebruik van onze ledverlichting.

Met andere woorden u betaalt terug in het tempo waarin u bespaart: Pay as you Save.

Simpel en eenvoudig kunt u hierdoor beschikken over ledverlichting, zonder dat u hoeft te investeren.

Een rekenvoorbeeld:

Stel Lohuis Lighting & Energy heeft u voor € 4000 aan Ledverlichting geleverd die u niet heeft hoeven te betalen.

U hoeft op basis van berekeningen door het gebruik van deze Ledverlichting € 200,- minder te betalen per maand aan uw energieleverancier.

U betaalt dan bijvoorbeeld Lohuis Lighting & Energy +/- € 126,- per maand, zodat u meteen profiteert van de voordelen van Ledverlichting. In dat geval is na 36 maanden de geleverde ledverlichting van u.

De voordelen voor u op een rij:
Geen investering
U betaalt minder voor uw energierekening
U heeft direct de beschikking over ledverlichting.

Bereken hier hoeveel u kan besparen met ledverlichting.

*Aan dit rekenvoorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend.