stap nu over op duurzame ledverlichting

Over ons

Onze dienstverlening

  • Advies over levering van LED verlichting

  • Financiering van projecten die energie besparen

  • Bemiddeling om uw tarieven voor energie omlaag te krijgen

  • Advies over en levering van zonnepanelen

  • Installaties verzorgen door eigen franchise-houders

  • Advies over andere energie-besparende maatregelen

Lohuis Lighting

Lohuis Lighting & Energy is al 45 jaar actief ondernemend in de lampenbranche. Waarvan 15 jaar in de ledverlichting.

Lohuis Lighting & Energy streeft naar een betere wereld voor u en onze (klein)kinderen.

Onze missie is de vernieuwing en verduurzaming binnen bedrijven versneld in te zetten. Dat bedrijven waar mogelijk zonder eigen investering de kans krijgen om Maatschappelijk Verantwoord te kunnen Ondernemen en per direct te laten profiteren van kostenbesparing op energiegebied.

Wij bieden naast direct sales daarom een tweetal verkoopconcepten aan.

Pay as you Save – Lohuis Lighting & Energy levert u moderne ledverlichting zonder dat u hoeft te investeren. U betaalt Lohuis Lighting & Energy de investering terug met het berekend verschil tussen wat u gewend bent te betalen aan uw energiebedrijf en wat u nu verbruikt door de inzet van onze ledverlichting.

Onze landelijk opererende 60 adviseurs krijgen maandelijks opleidingen om u up to date te adviseren hoe te besparen op uw verbruik en kosten aan energie.

Wij werken hierin samen met een aantal strategische partners; professionele verkooporganisaties op het gebied van energie als ECNed, installatiebedrijven en leveranciers van energie besparende producten als Britisch Energy Saving Technologies BEST en Technea.

Onze professionele specialisten en samenwerkende partners kunnen u ongeacht de grootte van uw onderneming, gedegen adviseren hoe het verbruik te verminderen en kosten te besparen op een “no cure, no pay” basis.

Onze adviseurs zijn voor een deel ook EPA-U adviseurs die concreet inzicht kunnen geven hoe u met een samenhangend pakket aan maatregelen optimaal uw energie kosten kunt beperken en het verbruik kunt managen.

Indien u meer informatie wenst over Pay as you Save nodigen wij u graag uit om contact op te nemen.

Alle rechten voorbehouden © Lohuis Lighting