Anton Lohuis

Anton Lohuis

Oprichter en commissaris

Anton Lohuis is reeds 45 jaar (sinds 1 juli 1970) actief in de verlichtingswereld en met lichtbronnen in het bijzonder. Aanvankelijk groot geworden in signalisatie- en bijzondere lampen bediende hij 3000 klanten in Nederland (grossiers en installateurs) en enkele honderden klanten in 70 landen en een tiental eigen vestigingen in het buitenland. De laatste 10 jaar dus nu in ledverlichting.

Marlene Lohuis

Marlene Lohuis

Marketing- en financemanager

Marlène Lohuis stuurt vanuit ons kantoor de marketing en administratie van ons bedrijf aan. Zij ondersteunt daarnaast ook het verkoopteam.

Henk Pottjewijd

Henk Pottjewijd

Commercieel directeur

Henk zit al 30 jaar in het business to business verkoopvak. De laatste 10 jaar verkoopt hij ledproducten. Hij is altijd op zoek naar nieuwe producten en toepassingen op het gebied van led-verlichting. Hij wil zijn kennis graag delen met de andere Lohuis adviseurs.

Lohuis Team

Lohuis Team

Adviseurs

Er zijn haast 70 adviseurs bij Lohuis aangesloten die klanten in het land een deskundig advies geven nadat zij de opleiding op het kantoor in Naaldwijk hebben gevolgd. De foto is genomen bij een van de eerste examens van de cursus ledverlichting en energie.

Kees Toussaint

Kees Toussaint

Magazijnmedewerker

Kees is onze magazijnmedewerker. Hij zorgt er voor dat onze zendingen op tijd weg gaan en degelijk zijn verpakt. Daarnaast controleert hij de staat van inkomende en uitgaande zendingen.